© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
03.02.2015 20:51:40

Vučkić ni želel biti pozabljen

Haris Vučkić se je že predstavil v dresu škotskega Rangersa.

Zadnji dan prestopnega roka je nov klub dobil tudi otrok Domžal Haris Vučkić, ki bo do konca sezone kot posojen igralec Newcastla igral za škotski Rangers. 

Po prihodu v vrste ekipe, ki je osvojila največ naslovov evropskega prvaka, je za uradno spletno stran strnil prve vtise. "Vesel sem, da sem lahko tukaj in da lahko igram nogomet. Želim dati vse od sebe in temu nogometnemu velikanu pomagati k vrnitvi v prvo ligo," je povedal slovenski reprezentant, ki je letos za srake zaigral le na treh tekmah. Nič čudnega torej, da je želel zamenjati okolje in predvsem dobiti več priložnosti. "Bolj kot sem razmišljal, bolj sem dojemal, kako velik klub je pravzaprav to, ima izjemne navijače in zgodovino. V Newcastlu nisem veliko igral, v nogometu pa je tako, da tel ljudje hitro pozabijo, če ne igraš. Ljudem v Newcastlu želim dokazati, česa sem sposoben," je odločen Vučkić, ki se bo jutri zjutraj soigralcem pridružil na treningu. 

Rangers trenutno zaseda 2. mesto v drugi škotski ligi, naslednja tekma pa jih čaka 13. februarja, ko bodo gostili Hibernian.