© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
29.08.2024 16:03:02

Slovenski upi napolnili mrežo črnogorskih vrstnikov

Grega Wernig

Izbranci Gorana Cvijanovića so bili učinkoviti.

Slovenska kadetska (U-17) reprezentanca je odigrala še drugo prijateljsko preizkušnjo z vrstniki iz Črne Gore. Potem ko se je prvi dvoboj na Ptuju končal z rezultatom 3:3, so bili v drugo izbranci Gorana Cvijanovića prepričljivo boljši, v Limbušu so slavili s kar 5:0 (1:0). Mrežo tekmecev je v prvem polčasu načel Žiga Kranjc, v nadaljevanju sta bila po dvakrat uspešna Denis Videnović (enkrat iz najstrožje kazni) in Tian Nai Koren.

Slovensko začetno enajsterico so sestavljali Golič, Kaluder, Slovenc, Kumer, Mlekuž, Mehle, Kranjc, Blaško, Jereb, Špacapan in Jurič, v nadaljevanju so se dokazovali še Kujraković, Viher, Premrl, Hočevar, Videnović, Koren in Letonja.

"Fantje so v zares težkih vremenskih razmerah vse skupaj stopnjevali. Res je, da so imeli tudi Črnogorci svoje priložnosti, ki jih niso izkoristili, ampak te stvari moramo popraviti in nasprotniku ne dovoliti, da pride do takšnih situacij. Glede rezultata smo zagotovo lahko zadovoljni, vendar je pred nami še nekaj dela," je povedal Goran Cvijanović.