© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.08.2024 12:44:58

Zakaj je Ronaldo jokal, ko mu je Oblak ubranil penal? Portugalec razkril vse, to da misliti

Profimedia

Odmevno razkritje Cristiana Ronalda.

Prizor s četrtfinala evropskega prvenstva je hitro obkrožil svet in splet. Na tekmi med Portugalsko in Slovenijo je imel Cristiano Ronaldo pri izidu 0:0 v podaljšku izjemno priložnost, da bo svojo reprezentanco popeljal v vodstvo, njegov strel z bele točke pa je slovenski vratar Jan Oblak ubranil.

To je Ronalda tako razburilo, da je začel jokati, potolažiti ga niso uspeli niti soigralci. Prizor je marsikoga osupnil, zdaj pa je slavni Portugalec o tej temi spregovoril brez zadržkov.

Na svojem novem youtube kanalu UR Cristiano je v pogovoru s svojim prijateljem Riom Ferdinandom razkril, kaj se je dogajalo, te besede pa so nemudoma pritegnile ogromno pozornosti.

"Ko si pri nečem, kar rad počneš, tako zelo strasten, te občutki ne smejo skrbeti. Na primer, takrat sem jokal, ker sem zgrešil penal. Nisem jokal, ker bi me skrbelo, da bi zaradi tega Portugalska izgubila oziroma da se bo name vsul plaz obtožb. Jokal sem zaradi pritiska, ki si ga nalagam že od 11. leta starosti. 'Cristiano, najboljši igralec na svetu si,' si vedno govorim sam sebi. Zaradi tega sem pod nenehnim pritiskom, ki si ga pa ustvarim popolnoma sam," je bil iskren Ronaldo.