© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.06.2024 17:31:47

Ko se je tekma v Stožicah končala, za Slovence delovnega dne še ni bilo konec (video)

Martin Metelko

Slovenska nogometna reprezentanca je na zadnji pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom z Bolgarijo odigrala brez zmagovalca (1:1).

Predstava bo šla v pozabo, v mislih vseh - tako strokovnega vodstva, igralcev in navijačev - pa je že prihajajoči Euro. Slovenci v vročem vremenu (tako ali še hujše bo tudi na drugi tekmi Eura v Münchnu proti Srbiji) niso blesteli, a se niso niti naprezali. Selektor Matjaž Kek je bržkone dobil nekaj odgovorov na ključna vprašanja. 

Po koncu tekme, ko so igralci pozdravili navijače in se jim zahvalili za dosedanjo podporo, travnata površina v Stožicah ni ostala prazna. Za slovenske nogometaše se današnje obveznosti s tekmo pač niso končale, strokovni štab je z njimi ostal na igrišču in skupaj (v več skupinah) so oddelali vadbo. Pred očmi tistih navijačev in predstavnikov sedme sile, ki so se zadržali na tribunah.

Ni šlo za kazenski trening zaradi medle predstave. Kek s svojimi sodelavci ne popušča, v zadnjih dneh pred Eurom bo le še stopnjeval delo. To je bila dobrodošla regeneracija po tekmi, popoldne in celoten jutrišnji dan bodo namreč fantje imeli prosto.


• Slovenci na generalki zadržani, marsikaj so prihranili za evropsko prvenstvo