© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2017 13:20:36

LEGENDARNO: Ševčenko se je na neprimerno vprašanje kosovskega novinarja odzval KRALJEVSKO (video)

Tudi zato je Andrej Ševčenko eden najbolj priljubljenih nogometašev vseh časov.

Nekoč odličen nogometaš Andrej Ševčenko je po koncu igralske kariere ostal zvest nogometu. Trenutno je selektor ukrajinske izbrane vrste, po zadnji tekmi na Kosovu v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 pa je moral odgovarjati na vprašanja svojih in kosovskih novinarjev. In eden od slednjih ga je še kako presenetil.

Eden od domačih novinarjev je bil očitno še posebej velik oboževalec legendarnega Ukrajinca. Ko je dobil besedo, mu je namesto klasičnega vprašanja o tekmi zastavil sila nenavadno vprašanje. "Ali bi lahko po koncu tiskovne konference naredila eno skupno fotografijo," se je glasilo vprašanje, ki je poskrbelo za obilo smeha. Na široko se je nasmejal tudi Ševčenko in odgovoril: "Seveda! Lahko! Veliko fotografij."

Malo manj pa se je to zdelo primerno predstavniku ukrajinske reprezentance, ki je dejal, da to ni primerno vprašanje in da naj bo bolj resen. Tudi tokrat pa je vskočil Ševčenko, ki je dejal, da je ukrajinski predstavnik za stike z javnostmi zelo resna oseba in da je zato tudi tukaj. "To je njegovo delo," je še pristavil Ševčenko, ki bi se z Ukrajino lahko uvrstil v dodatne kvalifikacije za SP, a le pod pogojem, če bo Ukrajina pred svojimi navijači na kolena spravila Hrvaško.

Dogodek si lahko pogledate v spodnjem posnetku, in sicer od 6:30 naprej ...