© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2017 11:06:55

Končno dobra reprezentančna vest. Slovenski upi nasuli pet golov!

Igor Benedejčič
Igor Benedejčič
Arsen Perić

Izbranci Igorja Benedejčiča ostali v igri za napredovanje v drugi krog.

V zadnjem času močno pogrešamo pozitivne informacije povezane s slovenskimi reprezentancami. O tem, kakšno je stanje duha okrog članske izbrane vrste, ni treba posebej razpredati, tudi zasedba U-21 se je morala pod vodstvom Primoža Glihe v Luksemburgu zadovoljiti zgolj s točko, zato pa je bila na drugi tekmi kvalifikacijskega turnirja za nastop na evropskem prvenstvu uspešna selekcija U-19. Po uvodnem porazu z Madžari so naši upi v nizozemskem kraju 's-Gravenzandes s 5:0 ugnali vrstnike z Malte in ohranili možnosti za napredovanje v naslednji krog. Dvakrat je v polno zadel Tomi Horvat, po enkrat so bili uspešni Žan Celar, Adam Gnezda Čerin in Vanja Drkušić, vsi so mrežo zatresli že v prvem polčasu.

Slovenija se je igrala v postavi Bičič, Hodžić, Koblar, Drkušić, Gnezda Čerin (od 46, Palamar), Celar (od 46. Kregar), Horvat, Žugelj, Rogelj (od 69. Kerin), Rorić, Kolmanič.

Na drugi tekmi skupine 4 je bila Nizozemska z 2:0 boljša od Madžarske, na zadnji tekmi se bodo izbranci selektorja Igorja Benedejčiča v torek udarili z gostitelji.