© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2017 09:33:28

Žalosten konec med Shakiro in Piquejem: Lepa Kolumbijka ga je zapustila, ker je ZASVOJEN z ...

Vse kaže, da je konec ljubezni med kolumbijsko pevsko zvezdnico in nogometašem Barcelone!

Že pred tedni so se pojavili namigi, da je ljubezni med kolumbijsko pop zvezdnico Shakiro in nogometašem Barcelone ter (za zdaj še) španske reprezentance Gerardom Piquejem konec.

Nogometaš in pevka sta bila v zvezi več kot sedem let, spoznala sta se na snemanju Shakirinega videospota za svetovno prvenstvo 2010 v Južni Afriki, skupaj pa imata dva sina - Milana in Sasho.

Njune ljubezni naj bi bilo zdaj nepreklicno konec, kolumbijska pevka pa ga je po trditvah španskih medijev zapustila, ker je nogometaš zasvojen z igrami na srečo. Njegova obsedenost traja že nekaj let, pred časom pa je njegov klub najel celo detektiva, ki je sledil Piqueju in vodstvu kluba poročal o njegovih neprimernih razvadah. Večkrat na teden je obiskal igralnice, njegova največja strast pa je bilo igranje pokra, kjer je pogosto zapravil po več tisoč evrov na noč. Vrhunec je bil večer, ko je v kazinoju v enem samem večeru zapravil 35 tisoč evrov.

Zaradi te zasvojenosti naj bi se Shakira odločila narediti konec zvezi s slavnim nogometašem, s tem pa predvsem obvarovati svoja otroka, da ne bi v prihodnosti zašla na podobno pot. Odločitev naj bi bila nepreklicna ...

pique-shakira pm
Profimedia