© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.10.2017 08:56:27

TAKOJ POKAZAL, kakšna okrepitev bo! V Domžalah tudi nekdanji član OLIMPIJE

nkdomzale.si

Domžalski prvoligaš, ki v prvi ligi ne dosega rezultatov, kot bi si jih želel, je na prijateljski tekmi z Udinesejem, uporabil kar tri novince.

Seveda je bilo jasno, da bo zaigral Agim Ibraimi, nekdanji član Maribora, ki pa ima težave s certifikatom, tako da Domžalčani še čakajo na registracijo tega izvrstnega vezista. Po napovedih direktorja kluba naj bi se vse skupaj razpletlo v prihajajočem tednu.

Domžalčani so se ob Kamniški Bistrici pomerili z italijanskim članom Serie A Udinesejem in na koncu iztržili remi. Rumeni so začeli izjemno, saj so povedli že v tretji minuti. S prostega strela je na drugo vratnico podal Ibraimi, tam je bil Tilen Klemenčič, ki je z glavo žogo pospravil v mrežo. Ibraimi je bil zelo razpoložen in potrdil, da bi bil za četo trenerja Simona Romana velika okrepitev.

Na srečanju je zaigral tudi nekdanji član Olimpije Andraž Kirm, ki trenira v Domžalah in čaka na ugodno ponudbo, lahko pa se zgodi, da bo tudi on v nadaljevanju prvenstva oblekel dres dvakratnih prvakov. Prvič je v domžalski opravi zaigral tudi Jamajčan Shamar Nicholson.

Srečanje se je končalo z rezultatom 1:1, saj je za Udinese izenačil Argentinec De Paul v 69. minuti. Pri Domžalah je manjkalo kar nekaj igralcev, ki so na reprezentančnih akcijah.