© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 10:49:23

KRALJ! Na letalu slovenske reprezentance ... VELIKANSKO PRESENEČENJE! Mislili ste, da ga tam ne boste več videli, toda TU JE!

Slovenska odprava v London ima prav posebnega, nepričakovanega člana.

Prvi pogled nanj ni bil nič posebnega, tako zelo smo ga bili navajeni vsakokrat, ko se je reprezentanca odpravljala na pomembna gostovanja. Vedno je bil tam in vedno smo se lahko zanašali nanj. Šele od drugem pogledu pa se je človek spomnil, da je MILIVOJE NOVAKOVIĆ letošnjega junija končal tako reprezentančno kot nasploh svojo tekmovalno kariero. Odšel je s fantastično predstavo proti Malti, odšel je z zadetkom, odšel je na najlepši način. A vendar na boleč način, saj so mnogi dejali, da bi moral nadaljevati.

novakovic jokic
nzs instagram

Seveda si ni premislil, seveda v Londonu ne bo zaigral, pa naj si to še tako želimo. Prišel bi nam noro prav, imamo težave z napadalci in zadetki, nujno bi potrebovali njegove izkušnje, njegovo neusmiljenost, njegovo mirnost. Vseeno pa svoje ekipe ni želel pustiti same na tako pomembnem, prelomnem, ključnem gostovanju. Priljubljeni Nova potuje zraven, priljubljeni Nova bo zraven, skušal bo pomagati s svojo prisotnostjo. In ta prisotnost zagotovo bo pomagala.

Poklon, Nova, pravi šampioni se poznajo tudi v takih trenutkih in s takimi potezami.   

milivoje novakovic
Drago Wernig - TAKA