© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2017 22:10:44

Kako je PAULINHO zrušil reprezentančnega SOIGRALCA in s tem navdušil pristaše BARCELONE!

Reuters

Na treningu brazilske reprezentance je prišlo do manjšega incidenta, po katerem je moral najdražji nogometaš na svetu zapustiti zelenico.

Brazilija si je sicer že zagotovila vozovnico za Rusijo, toda kvalifikacije je seveda potrebno odigrati do konca, selektor Tite pa je v nasprotju s pričakovanji vseeno poklical večino udarnih adutov. odločitev, ki bi lahko drago stala PSG.

Bilo je v zaključku torkovega treninga, ko je prišlo do dvoboja med igralcem Barcelone Paulinhom in nekdanjo zvezdo tega kluba Neymarjem. Krajšo je potegnil slednji, ki je obležal na zelenci, potem pa po nasvetu zdravniške službe končal s treningom.

A tu se zgodba ne konča, pravzaprav se šele začne, kot poročajo brazilski mediji je Neymar v slačilnici počakal na Paulinha, igralca sta si skočila v lase, prišlo je do povišanih tonov, na koncu pa so hujši incident preprečili soigralci.

Seveda so vse skupaj z navdušenjem pospremili pristaši Barcelone, ki Neymarju niso dopustili odhoda v Pariz. Paulinho si je po drugi strani pridobil še nekaj plus točk v njihovih očeh.