© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.09.2017 20:13:20

BENJAMIN VERBIČ v vroči aferi tvit nagovoril SREČKA KATANCA in SLOVENIJO: TO je njegovo sporočilo!

Ni mogel ostati tiho. Pravzaprav ni želel ostati tiho. Benjamin Verbič, ki se je znašel v središču pozornosti zaradi svojega tvita, je sporočil, kaj si misli o vsem skupaj.

Srečko Katanec je danes na novinarski konferenci ob predstavitvi seznama reprezentantov, ki bodo Slovenijo zastopali v zaključku kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Rusiji, na tekmah z Anglijo in Škotsko povsem izgubil živce, ko ga je novinar povprašal, kako komentira tvit Benjamina Verbiča, v katerem nekateri vidijo igralčevo nespoštovanje selektorja.

Slovenski selektor je kot rečeno ob omenjenem vprašanju povsem izgubil živce in o svojem varovancu povedal marsikaj pikrega, zdaj se je na celotno vročo afero odzval tudi glavni akter, Benjamin Verbič.

Zvezdnik Københavna se je oglasil za 24ur in pojasnil vse skupaj. "Spoštujem vsakega posameznika v reprezentanci, tako soigralce kot selektorja, in na vsaki tekmi dam za reprezentančni dres vse od sebe. Niti v sanjah ne bi pomislil, da bi bil na kakršen koli način nespoštljiv do selektorja Srečka Katanca," je dejal Benjamin Verbič.

In nadaljeval: "Moj odziv na omenjeni čivk je bil popolnoma spontan, saj je že nekaj časa znano, da je Mladen Dabanović zelo aktiven udeleženec družabnih omrežij. Vse skupaj je preseglo meje zdravega razuma, saj je bil moj odziv na tvit predstavljen povsem v nasprotju s tistim, kar je bilo dejansko mišljeno. Če sem slučajno na kakršen koli način s tem užalil selektorja, se mu ob tej priložnosti iskreno opravičujem."