© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
27.09.2017 19:36:12

TOLE je tvit BENJAMINA VERBIČA o primerjavi selektorjev, o katerem govori VSA Slovenija. Najbolj pa KATANEC ... (foto)

Srečko Katanec je danes na novinarski konferenci povsem izgubil živce, ko ga je novinar povprašal, kako komentira tvit Benjamina Verbiča.

Spomnimo, Benjamin Verbič se je pred dnevi odzval na objavo nekdanjega vratarja slovenske reprezentance Mladena Dabanovića, ki je v času velike košarkarske evforije, po veliki zmagi Slovenije nad Španijo v polfinalu evropskega prvenstva v košarki objavil misel, ki je verjetno v tistih dneh - pa tudi zdaj - prešinila mnoge športne navdušence v deželici na sončni strani Alp.

"Mogoče ni ravno pravi trenutek, ... ampak a ve ta Kokoškov kaj fuzbal?? ....Tak, za vsak slučaj :)," je, kot lahko vidite zapisal Dabanović, eden od slovenskih športnih vladarjev twitterja, za nekatere celo slovenski Gary Lineker. Zanimivo je, da se je na tako imenovani tvit med prvimi odzval benjamin Verbič, ki je že nekajkrat namigoval na nezadovoljstvo z aktualnim nogometnim selektorjem. Verbič je, kot lahko prav tako vidite, objavil tri od smeha objokane čustvene simbole, sporočilo več kot očitnega ... no, ne bomo rekli strinjanja, mislite si sami.

Dabanović je, kot lahko prav tako vidite spodaj, takoj posredoval. "Briši Beni," je hitro zapisal in Verbič ga je za svoje dobro seveda ubogal. A prepozno, saj so seveda nastali posnetki in zajemi zaslona, ki so začeli krožiti po spletu. In zakaj ne bi? In zakaj bi ostalo skrito? in zakaj bi kdorkoli karkoli brisal? Prav ima Dabanović, prav ima Verbič, prav imajo vsi.

dabanovic verbic
No, Srečko Katanec je bil nad vsem skupaj jezen, pravzaprav je bil besen. In svoje jeze nikakor ni mogel skriti na današnji novinarski konferenci. Ko je dobil vprašanje o famoznem tvitu, je popolnoma izgubil živce. In povedal marsikaj pikrega na račun Benjamina Verbiča. Kaj točno, si lahko preberete TUKAJ.