© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.10.2016 14:06:42

Črnogorci zmago na Danskem zalivali z vodko (video)

Instagram

Črnogorska nogometna reprezentanca v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2018 doživlja pravi preporod. Odmevno zmago na Danskem so nogometaši burno proslavili, alkohol je tekel v potokih.

Črnogorci doslej niso bili prav posebej uspešni, dodatne kvalifikacije za nastop na Euru 2012 je bil doslej njihov največji domet. Kaže, da bi tokrat lahko bilo drugače, pot proti Rusiji so namreč začeli več kot odlično - z neodločenim izidom v Romuniji (1:1), visoki domači zmagi nad Kazahstanom (5:0) in včerajšnjo zmago na Danskem (0:1).

Zadetek napadalca moskovskega Dinama Fatosa Beqiraja je varovancem dolgoletnega trenerja Partizana Ljubiše Tumbakovića prinesel, ne le tri točke, ampak zvrhano dozo samozavesti, s katero bodo v nadaljevanju kvalifikacij branili prvo mesto v skupini E.

Slavje se je začelo že v drobovju stadiona Parken v Kobenhavnu, stopnjevalo pa se je v letalu, ki je Črnogorce popeljalo v domačo Podgorico. Steklenice francoske vodke Grey Goose so se praznile kot za stavo, veseljačenju pa ni bilo videti konca.