© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.10.2023 11:24:21

Zdaj je tudi uradno! Koper potrdil odhod trenerja, ki bo sedel na klop Olimpije!

Martin Metelko

V Kopru so se zahvalili Zoranu Zeljkoviću.

"Zoran Zeljković ni več trener Kopra," so zapisali na uradni strani kluba iz slovenske Istre in s tem potrdili naše včerajšnje informacije.

Olimpija je v poznih večernih urah torka privolila v zadnje pogoje, ki jih je na popoldanskih sestankih postavil športni direktor Kopra Ivica Guberac. Zeljković se vrača v Ljubljano, kjer časa za spoznavanje z novimi varovanci ne bo na pretek. Slovenske državne prvake že v soboto ob Kamniški Bistrici čaka obračun z Domžalami.

Kot smo poročali včeraj, bo koprska blagajna bogatejša za odškodnino v višini okrog 150 tisoč evrov, mesto glavnega trenerja pa prevzema Safet Hadžić, ki je na Bonifiki v zadnjem času deloval v vlogi svetovalca.

"Pod njegovim vodstvom smo se skupaj veselili pokalne lovorike in bili do zadnjih minut v igri za državni naslov. Po dolgih letih je Koper igral v evropskih kvalifikacijah in vzgojil nogometaše, ki so ob rekordnih zneskih zapuščali Bonifiko. Koper je bil z Zoranom uspešen in obratno, a vsake zgodbe je enkrat konec," so zapisali v Kopru in se Zeljkoviću zahvalili za njegov prispevek v pristaniškem mestu.