© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.05.2023 06:39:01

Lastni navijači ostro udarili po nogometaših Mure: "Poskrbeli bomo, da izbijemo vso s*anje v ..."

Aleš Cipot

Oster zapis navijačev prekmurskega ponosa.

Mura je v letošnji sezoni ciljala vsaj na uvrstitev v evropska tekmovanja, a po zelo turbulentni sezoni razočarala svoje navijače. Kljub zmagi na zadnji tekmi z Gorico so namreč tudi teoretično ostali brez evropske vozovnice, tudi trener Dejan Grabić, ki je sredi sezone zamenjal Damirja Čontalo, pa je večkrat izpostavil oziroma namignil na težave v slačilnici, klane. 

Navijači Mure še zdaleč ne morejo biti zadovoljni s prikazanim na igrišču in igralce med drugim opozorili, da je konec z lepimi besedami. Zapis Black Gringosov objavljamo v celoti in brez popravkov: 

"Sobotna zadnja tekma, kljub zmagi nad Gorico, se ni izšla po pričakovanjih. Realnost je pač neka druga stvar. Sanjati o končnem 4. mestu in spremljati Muro v evropskem tekmovanju so bile sanje domačih navijačev, a predstava na tekmah pa je bila čist druga stvar. Glavno, da smo zmagali Olimpijo ter Maribor naprimer v nekaterih derbijih, ostale tekme pa so bile roko na srce sranje od sranja. Tam, kjer bi morali 100% odigrati tekmo ter pokazati kvaliteto, tam smo mi izgubljali dragocene točke - glavno da premagaš enega izmed dveh "velikanov" na derbiju!

Stvar je pripeljala do te mere, da smo začeli izgubljati zaupanje v naše nogometaše in njihovemu nenehnemu "SLABI SMO, DELAMO NA TON, KA MO BOUKŠI" ... Jebeš takšno komunikacijo ... Zaradi takšne mentalitete igralcev smo izgubili marsikatero tekmo, kjer bi po kvaliteti morali dominirati vseh 90 minut. Krivdo za končni razplet naj igralci nosijo vsak dan v duši in naj se zavedajo, kako slabo so predstavljali klub v ligi.
Z vsem spoštovanjem do vseh klubov v 1. slovenski ligi - mi nismo neke Domžale, Celje, Gorica, ... kjer se zbere minimalno do 150 ljudi na tekmi.
MI SMO MURA - kjer se na tekmi zbere do 1500 + navijačev in tega privilegija nimajo vsi v naši ligi.
Za razliko od moškega dela ekipe, smo lahko ponosni na naše MURAŠICE, katere so letos osvojile dvojno krono - desetemu naslovu pokalnih prvakinj so dekleta dodala še deseti naslov državnih prvakinj !! VSE ČESTITKE NAŠE DRAGE MURAŠICE !!! Nekaj, kar si moški del lahko vzame za vzgled !!!
Igralcem Mure sporočamo, da bomo v novi tekmovalni sezoni poskrbeli, da izbijemo vso sranje, ki ga imajo v glaveh in lastnoročno poskrbeli, da vcepimo ta MURIN DNK v njihov organizem. Kot kaže, se Mirlind Daku po koncu sezone poslavlja od Mure, zato bi se mu radi zahvalili za vse stvari ter zaželeli mu vse dobro v karieri !! KONEC JE Z LEPIMI BESEDAMI DRAGI MURAŠI - OD VAS JE ODVISNO, KAKO SE BOMO V PRIHODNJE OBNAŠALI DO VAS !!!"