© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.05.2023 19:15:06

Maribor na zanimivi prijateljski tekmi, Krznar ponudil priložnost velikemu talentu!

Facebook

Nogometaši Maribora so odigrali zelo zanimivo prijateljsko tekmo.

Vijoličasti so se mudili na Hrvaškem, natančneje v Zaboku, od koder prihaja trener Maribora Damir Krznar, kjer so odigrali prijateljsko tekmo proti tamkajšnjemu nižjeligašu Mladost iz Zaboka, ki jim je svoje nogometaše posodil še en lokalni nižjeligaš, Rudar. Štajerci so bili gostje Mladosti ob otvoritvi novega igrišča v Zaboku, predstavili pa so se seveda z zelo pisano zasedbo, v kateri so prevladovali mladi mariborski nogometaši. 

Priložnost za igro je denimo dobil tudi starejši od sinov Roberta Korena, Nal Lan Koren, ki šteje šele 16 let. Nastopil je še en šestnajstletnik Mark Kramberger. Tekma se je sicer končala z izidom 2:2, Mariborčani so povedli že z 2:0, a domačini so v drugem polčasu uspeli priti do izenačenja. Za viojličaste sta v polno merila Denis Alijagić in Tine Čuk, pri domačih je dvakrat v polno meril Cujzek.

NK MARIBOR: Bergsen (46' Pridgar), Ferčec (59' Kolednik), Mitrović (59' Kramberger), Hunjet, Mikluš Senekovič, Lorber, Dizdarević, Ishaq Rafiu, Čuk (59' Katič), Alijagić (59' Koren), Sirk (59' Tavares). Klop: Pridgar, Kramberger, Kolednik, Katič, Koren, Tavares. Trener: Damir Krznar.

MLADOST (ZABOK) - prvi polčas: Mihovilić, Ma. Benčić, Vančina, Mi. Benčić, Hrastinski, Kotarski, Drempetić, Škrlec, Poslek, Šoštar, Bezjak; igrali so še: Hržina, Hanžić, Tomek, Ocvirek, Črnjević, Žugec. Drugi polčas: Gelo, Valaško, Čopec, Bakek, J. Videk, F. Videk, Krznar, Tisanić, Cujzek, Tuđa, Mutak. Trener: Marko Deak. 

Strelci

0:1 Alijagić (5)
0:2 Čuk (29)
1:2 Cujzek (52)
2:2 Cujzek (72)