© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
28.07.2020 09:26:32

Pri Muri se NE ŠALIJO! Sporočilo, ki bo navdušilo navijače, vodstvo v iskanju igralca ali dveh, ki bosta ...

Jurij Kodrun

Po zmagi v Sežani v zadnjem prvenstvenem krogu se je črno-beli avtobus v Mursko Soboto vračal skoraj prazen. Družine številnih murašev so bile pred Stadionom Rajko Štolfa v 'nizkem startu' za takojšen odhod na morje, toda užitki na plaži so bili zelo kratki. Že včeraj dopoldne so se namreč Ante Šimundža in njegovi varovanci znova zbrali v Fazaneriji ter začeli projekt sezona 2020/21.

"Drži, da so igralci želeli še kakšen dan oddiha več, a so hitro spoznali, da namena ne bodo dosegli," se je pred odhodom na rekordno kratek dopust nasmejal Ante Šimundža. Trajal je 96 ur, že včeraj dopoldne so se črno-beli znova zbrali v Fazaneriji in začeli priprave na prihajajočo sezono. Na treningu je bilo 24 igralcev, zasedba pokalnih prvakov (za zdaj) ostaja nespremenjena. Pa bo tako tudi ostalo?

O tem je spregovoril športni direktor Mure Denis Rajbar, ki je navijačem poslal zelo jasno sporočilo. "Na silo ne bomo počeli ničesar. Ne bomo se zaletavali, ampak iščemo primerne rešitve, da bi okrepili ekipo. Da bi bili boljši, kot smo v tem trenutku. Ne iščemo nekoga, ki bi sedel na klopi, temveč nas zanima dodana vrednost. Enega ali največ dva igralca, ki bi zasedla položaj v najboljši enajsterici oziroma bi bila zelo resna kandidata za udarno moštvo. In nimamo natančno določenih igralnih položajev; osredotočeni smo na kakovost," je dejal Rajbar.

VEČ O DOGAJANJU PRI MURI IN V SLOVENSKEM NOGOMETU SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!