© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.07.2020 07:26:13

Uf, kakšna GROŽNJA Mariboru, Olimpiji, Celju! V KOPRU so po zadnji pripravljalni tekmi udarili po mizi in tekmecem sporočili, da ...

Grega Wernig

Koper že napoveduje udarno vrnitev v prvo ligo.

Koprski nogometaši so tridnevno bivanje v Kranjski Gorici sklenili z drugo prijateljsko preizkušnjo, na nasprotni strani je bil znova madžarski prvoligaš. Po MTK-ju iz Budimpešte, ki je bil uspešnejši z 2:1, so se varovanci Mirana Srebrniča udarili z ekipo Budafoki MTE in zmagali s 3:2. Za Koprčane so v polno zadeli Aleksander Rajčević, Nardin Mulahusejnović in Timotej Dodlek.

"Bilo je odlično, z videnim sem izjemno zadovoljen. S tako ekipo in na takšen način sem prepričan, da moje optimistične napovedi niso iz trte izvite. Osvojili bomo naslov prvaka. Bili smo superiorni, le v nadaljevanju nam je dvakrat malce popustila zbranost, kar so tekmeci znali kaznovati. Toda obrisi so vsekakor takšni, kot smo si želeli," je po dvoboju povedal športni direktor Boško Županović, ki je dogajanje na igralni površini spremljal v družbi Anteja Guberca. "Moramo spremljati ekipo in jo podpirati," je pristavil zadovoljni predsednik.