© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.07.2020 08:46:45

Rudonja SNUBI REPREZENTANTA SLOVENIJE! Na mizi ODLIČNA POGODBA Olimpije, a na prvem mestu ...

Jurij Kodrun

Se bo Domen Črnigoj preselil v Ljubljano?

Želel ga je Koper, z njim se je spogledoval Maribor, zdaj se je po poročanju časnika Ekipa SN za Domna Črnigoja resno ogrela tudi Olimpija. Reprezentant Slovenije je po slovesu od švicarskega prvoligaša Lugana še naprej brez kluba, toda zdaj je prejel mamljivo ponudbo iz Ljubljane, ki mu je dala misliti. Po pisanju edinega slovenskega športnega časnika naj bi imel Črnigoj na mizi pogodbo, ki bi mu z igranjem v zeleno-belem dresu prinesla kar okrog 10.000 evrov mesečno! Ni dvoma, da gre za slovenske razmere zelo dobro plačo ... Prav zato naj bi Črnigoju ponudba iz prestolnice dala misliti, čeprav naj bi se še naprej bolj nagibal k nadaljevanju kariere na tujem. V igri naj bi imel tudi klube iz Rusije, Nizozemske in Italije.

Kot poroča Ekipa SN, se je pred kratkim s Črnigojem sestal športni direktor Olimpije Mladen Rudonja, ki se je skupaj s trenerjem Dinom Skenderjem že lotil popolne prenove igralskega kadra. Številni (Tomić, Savić, Jurčević ...) so namreč odšli, zmaji pa se želijo okrepiti z vsaj petimi, šestimi kakovostnimi nogometaši. Črnigoj je eden od njih.

ŠE VEČ O PESTREM POLETNEM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI PREBERITE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

crnigoj jk
Jurij Kodrun