© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2020 08:02:31

NEMOGOČE, da bi slovenske zelenice oživele maja! Slovenski strokovnjak pravi: Smo sredi aprila, če ...

Grega Wernig

V tem trenutku se zdi vse bolj nemogoče, da bi slovenske nogometne zelenice oživele maja. Tako pravi tudi slovenski nogometni strokovnjak.

Šport je eno tistih področij, ki ga je pandemija koronavirusa močno prizadela. Nekateri nogometni klubi so se že vrnili na treninge, preden pa bodo lahko zaigrali na tekmah in pred več tisoč gledalci, pa bo minilo še kar nekaj časa. Zadnje napovedi so vse prej kot obetavne, vse bolj se zdi, da z vrnitvijo v začetku maja ne bo nič.

Tudi če se razmere do takrat umirijo, pa bi bila prehitra vrnitev preveč tvegana za nogometaše. Po takšnem dolgem premoru bodo morali na prostem najprej opraviti priprave, izkušeni nekdanji slovenski vratar Mladen Dabanović pa pravi, da se v tem trenutku zdi neverjetno, da bi se na tekme vrnili že na začetku maja, kar je tudi utemeljil. "Smo sredi aprila, če se želi prva liga nadaljevati v začetku maja, bi morale ekipe začeti s treningi najkasneje konec tega tedna.. Za zdaj še zdi neverjetno ..." je prek twitterja sporočil Dabanović.