© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2020 17:38:22

Prestopna VOJNA: Serigo Ramos je IZBRAL BRANILCA, ki ga želi v Realu, ZANJ pa se zanima tudi BARCELONA!

Reuters

Pri Realu se ozirajo za novim branilcem.

Kapetan Sergio Ramos ima do konca pogodbe še eno leto, pri 34 letih pa se tudi njegova kariera počasi bliža koncu. Jasno je, da bo ostal tudi Raphael Varane, brez katerega si je težko zamisliti Realovo branilsko vrsto. Zato pa si lahko novega delodajalca poiščeta Eder Militao in Nacho Fernandez.

Če se to zgodi, bo branilska vrsta močno oslabljena, zato je nujno potrebno pripeljati kakšno novo moč. Predsednik Florentino Perez se že ozira za potencialnimi okrepitvami, medtem pa je Sergio Ramos že izbral svojega favorita, ki ga je predlagal upravi.

To je Pau Torres, ki odlično igra v dresu Villarreala, poleg tega pa se je Ramos o njegovi kakovosti lahko prepričal na reprezentančnih akcijah. Gre za enega od odkritij letošnje sezone, potem ko je bil kar nekaj sezon v ozadju, kot posojen je še lani za Malago igral v drugi ligi. Toda zdaj je uspel opozoriti nase, pri 23 letih pa je pred njim očitno še lepa prihodnost.

Poleg Reala se zanj zanima tudi Barcelona, saj je zelo zanimiv tako z vidika nogometnega znanja, potenciala in tudi po denarni plati, saj naj bi njegova cena znašala okoli 30 milijonov evrov.