© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.01.2020 15:36:44

Olimpija gre na – HRVAŠKO! To bo SUPER GENERALKA, zmaje čaka nasprotnik, ki so ga SLOVENCI ...

alesfevzer.com

Znani so trije zimski nasprotniki Olimpije.

Olimpija še molči o načrtu svojih priprav na drugi del sezone, toda v javnost že kapljajo prva imena zimskih nasprotnikov kluba iz Ljubljane. Že včeraj smo poročali, da se bodo zeleno-beli 21. januarja v Čatežu ob Savi pomerili s Slavenom iz Koprivnice, štiri dni pozneje pa bo nasprotnik še en hrvaški klub. Ampak ne katerikoli, marveč kar - Rijeka! Na Rujevici se 25. januarja torej obeta pravi spektakel, tudi zato, ker Olimpijo čaka klub, ki ga vodi Slovenec. Simon Rožman upa, da bo nadaljeval, kjer je začel Matjaž Kek, na Reki so v preteklosti dober pečat pustili tudi nekateri drugi Slovenci (Roman Bezjak, Miral Samardžić).

Za Rijeko bo tekma, ki se bo začela ob 15. uri, služila kot generalka pred drugim delom sezone, v primeru Ljubljančanov pa ne bo tako. Drugi del sezone se pač v Sloveniji začne pozneje kot na Hrvaškem. 

Velja dodati, da so se oglasili tudi pri slovenskem drugoligašu iz Radomelj in sporočili, da se bodo tudi oni pomerili z Olimpijo. Tekma med aktualnim pokalnim zmagovalcem in enim od štirih udeležencev letošnje izvedbe pokala bo odigrana 29. januarja.

simon rozman
sn