© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
06.01.2020 12:15:57

MURA začela priprave. RAZKRIVAMO, kdo vse je bil na PRVEM TRENINGU.

Aleš Cipot

Zimskega oddiha za muraše je konec. Nepreklicno! Ante Šimundža in njegovi varovanci so se v nedeljo zbrali na skupni večerji, danes sta na sporedu uvodna treninga v letošnjem letu.

Zimski premor je bil dolg, a je kljub temu hitro minil. Za muraše je prostih dni konec, Ante Šimundža in njegovi varovanci so začeli priprave na spomladanske izzive. Danes bodo v Fazaneriji opravili prva dva treninga v letošnjem letu, kot je zdaj že običaj, pa so se sinoči zbrali na skupni večerji. V polnem številu. V primerjavi z jesensko zasedbo ni bilo Armina Ćerimagića in Aleksandra Boškovića, ki sta že pred časom prekinila pogodbo in se podala novim izzivom naproti.

Navijači so sicer verjeli, da bo na zboru tudi kakšen nov obraz, a se to ni zgodilo. Tudi na današnji vadbi naj jih ne bi bilo, toda menda bi bilo lahko drugače že sredi tedna, zato pa ni nikakršnega dvoma, da se bo vsaj v uvodnem delu priprav strokovnemu vodstvu dokazovalo šest obetavnih mladincev. Prav tako kot tudi Lovre Knežević, ki je v prvem delu sezone s statusom posojenega igralca Mure branil barve Beltincev v drugem kakovostnem razredu tekmovanja. Zlasti v končnici jeseni je 21-letni Hrvat opozoril nase, vse skupaj je odigral 13 tekem in se trikrat vpisal med strelce.

Priprave so začeli Matko Obradović, Dean Šafarić, Dušan Gyergyek, Matic Maruško, Žiga Laci, Marin Karamarko, Alan Kaučič, Klemen Pucko, Klemen Šturm, Žiga Kous, Žan Karničnik, Marko Brkić, Jon Šporn, Nino Kouter, Tomi Horvat, Andrija Bubnjar, Luka Bobičanec, Luka Šušnjara, Aljaž Antolin, Luka Marič, Lovre Knežević, Kai Cipot, Fejsal Mulić, Kevin Žižek in Amadej Maroša, kapetan Alen Kozar nadaljuje okrevanje po operaciji kolena.

mura vecerja ac
Aleš Cipot