© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.01.2019 09:17:18

V Ljudskem vrtu SLAVIJO, navijači Maribora bodo NAVDUŠENI! Zlatku Zahoviću uspel velik MET!

Drago Wernig

Zlatku Zahoviću je uspelo.

Še nekaj mesecev nazaj je bil odločen po tej sezoni nogometne čevlje pospraviti v omaro. S slovesom od nogometa se je spogledoval že po koncu prejšnje sezone, a so ga uspeli prepričati, da vztraja še eno in pomaga Mariboru vrniti ’kanto’ nazaj tja, kamor po mnenju Štajercev tudi spada – v Ljudski vrt. Še pred kratkim se je zdelo, da igra Marko Šuler v svetu profesionalnega nogometa svoje zadnje tekme, toda po koncu za vijoličaste zelo uspešne jeseni je izkušeni Korošec, ki bo 9. marca dopolnil že 36 let, namignil, da so ga ljudje, ki mu ogromno pomenijo, skorajda že prepričali, da ostane aktiven nogometaš še naslednjo sezono.

suler dw
Drago Wernig - TAKA
In zdaj je izkušeni Marko Šuler razkril, da je Mariboru uspel velik met – dokončno ga prepričati v nadaljevanje kariere. "Za zdaj se še nismo nič pogovarjali, a se bomo, ko bo čas za to. Ne meni ne klubu se ne mudi. Verjamem, da ima direktor v tem trenutku polne roke drugega dela. Za zdaj se še nismo pogovarjali, toda zdi se mi, da sem jaz ena lažjih strank. (smeh) Bomo videli, kakšna bo ideja kluba. Tisto glavno jim je že uspelo, najtežji del so že opravili," je Šuler razkril, da sicer nova pogodba še ni podpisana, a da je Mariboru tisto glavno že uspelo.

Kaj točno je tisto glavno? Prepričati ga, da bo igral še eno sezono? "Zdravje je za zdaj super, to je velik dejavnik. Poslušam telo in trenutno je okej. Stvari so pripravljene, da se oddela še ena sezona," je dejal izkušeni Korošec in tako razveselil mariborske navijače.