© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2019 22:23:13

PRETRESLJIVO! Halihodžić ni mogel zadržati solz, potrti Krhin v ozadju (video)

Prišli so na trening nogometnega kluba Nantes od koder je Emiliano Sala odšel v Cardiff. Kako sploh lahko treniraš, ko veš, da je tvoj prijatelj izginil za vedno.

Prispevek nemške televizije Sport1 govori o tem, kako so se pri Nantesu soočili s tragedijo Sale. Reporter govori, da je skoraj nemogoče, da bi nogometaša in pilota še našli živa. Potem govori načelnik otočke policije iz Guernseyja, ki se je odločil, da ne bodo nadaljevali z iskanjem pogrešanih. "Kot si lahko predstavljate, je bila to zelo težka odločitev, toda popolnoma sem prepričan, da ne moremo narediti nič več," je dejal načelnik.

Ob tem pa vlada velika žalost v nogometnem klubu Nantes. Trener Vahid Halihodžić je imel zelo čustven govor. "Zdaj smo še bolj močno povezani. Le tako bomo lahko prebrodili te težke trenutke. Hvala! Naj živi Nantes," je dejal Vahid pred igralci, med katerimi je bil tudi vidno strt slovenski reprezentant Rene Krhin.

Navijači so pred klubsko igrišče nosili cvetje, igralci pa so med tem trenirali, da bi se počasi vrnili v normalno življenje. Halihodžić pa je v solzah poudaril, kako je vse prizadela ta tragedija. "Tako je življenje. Grozljivo in nepravično. To ni normalno...," in se je zlomil tudi Vahid in dodal le še: "Oprostite mi!"

VIDEO SI LAHKO OGLEDATE NA TEJ POVEZAVI.