© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2018 11:44:51

TOLE BO ODMEVALO! Igor Bišćan PREKINIL medijski molk: Ali sem še trener Olimpije? Tako je na stvari ...

alesfevzer.com

Je Igor Bišćan še trener Olimpije?

Za zdaj uradno še vedno trener Olimpije Igor Bišćan je prekinil medijski molk in se oglasil v intervjuju za hrvaško televizijo Nova TV. Nekdanji nogometaš Liverpoola, Dinama in Panathinaikosa je odgovoril tudi na vprašanje o tem, ali je še vedno trener zmajev. 

"Ne vem niti sam. To se bo zagotovo vedelo jutri (danes op. p.), tako da tega ne bi še zdaj komentiral. Raje bi govoril o lepših stvareh, bilo jih je veliko v zadnjem letu, ki sem ga preživel v Ljubljani," je odgovoril Bišćan.

In nato spregovoril o lepih stvareh v Ljubljani: "Bilo je zares lepo. Pozitivna izkušnja. Jasno, da rezultati in uspehi na igrišču odrejajo stanje in občutke po koncu celotne zgodbe. Imel sem srečo, da sem delal s skupino mladih ljudi, ki so mi privoščili veliko lepih trenutkov. Na koncu smo uspeli ustvariti maksimalen uspeh z dvojno krono, na kar sem izjemno ponosen. Tako jaz kot moji sodelavci in vsi ljudje, ki so pripomogli k uspehu, smo zelo, zelo srečni. Jasno, da človek po letu dni dela čuti zadovoljstvo, ko se vse skupaj tako konča."

Nato pa je odgovoril tudi na vprašanje, kakšna bo njegova prihodnost. "Dobro vprašanje. Sem relativno neizkušen in mlad trener. Za zdaj mi gre kar dobro. Tudi izkušnjo iz Olimpije bom poskusil izkoristiti, da ostanem na pravi poti. Ni lahko, gre za zelo kompleksno in zahtevno službo. Kje se vidim v prihodnosti in kaj se bo dogajalo, je zelo težko predvideti. Tudi sami veste, kako nepredvidljiva služba je to. Upam, da bom šel s pozitivno krivuljo naprej, bo pa čas pokazal, koliko od tega se bo uresničilo," je dejal ljubljenec Olimpijinih navijačev. 

Celoten pogovor z Bišćanom si lahko ogledate tukaj