© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
05.06.2018 22:16:55

Takšne oblike PROTESTA v Sloveniji še NI BILO. TO je storil nekdanji slovenski reprezentant in ODŠEL v slačilnico!

m24.si

Dogajanje na prvi tekmi dodatnih kvalifikacij je dvignilo obilo prahu.

V sredo popoldne bosta Triglav in Drava odigrala povratno tekmo dodatnih kvalifikacij za popolnitev 1. SNL. V precej boljšem položaju so Kranjčani, ki so v najstarejšem slovenskem mestu slavili z 2:1, kot smo že poročali, pa je dogajanje na Ptuju dvignilo obilo prahu.

Gostitelji so prepričani, da so bili oškodovani, Simon Sešlar pa je že v izdihljajih dvoboja poskrbel za nekaj nadvse nenavadnega. Še preden je Matej Jug označil konec, je pristopil k Siniši Brkiću, mu čestital in odkorakal z igrišča. Je bilo to dejanje oblika protesta? "Ne vem, kaj bi rekel. Saj je bilo tako ali tako vse jasno. Morda bi moral oditi že po desetih minutah, ko je bilo opazno, da sodniški kriterij ni dober. Pa grožnja sodnika, ki si želi avtoriteto zagotoviti na napačen način … Ah, kaj bi govoril … Sicer s sodniki nimam problemov, ampak to je bilo preveč. Preveč očitno je bilo, da smo bili glede kriterija v podrejenem položaju v primerjavi z nasprotnikom," je pojasnil nekdanji reprezentant na klopi Drave.

seslar dw
Drago Wernig - TAKA

Ogorčen je bil še en nekdanji reprezentant v vrstah Drave – kapetan Nastja Čeh: "Seveda sem jezen, kako ne bi bil. Vsi smo jezni, in to upravičeno. Vso sezono se trudiš, garaš, da bi nekaj naredil, da bi prišel tako daleč, da se lahko poteguješ za napredovanje v prvo ligo, potem pa pride nekdo in ves tvoj trud uniči v eni tekmi. Na tako lahek, na tako eleganten način. Ne vem, kaj naj bi sploh še rekel. Res je žalostno, da se dogajajo takšne stvari. Naj nam drugič že pred tekmo povedo, ali ima smisel igrati. Ne vem, zakaj smo na sedež NZS pošiljali prijavo za nastop v dodatnih kvalifikacijah."