© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2018 11:16:08

Bo Darko Milanič zapustil Maribor in odšel v Partizan? Odgovor trenerja vijoličastih ne pušča nobenih dvomov ...

Drago Wernig - TAKA

Kot bomba je odjeknila novica, da bi lahko srbski velikan Partizan ustoličil Darka Milaniča za svojega novega trenerja.

V srbskih medijih se je kot požar razširila novica, da bodo črno-beli iz Beograda po koncu sezone zamenjali trenerja. Miroslav Đukić, ki trenutno sedi na klopi Partizana, je že nekaj časa na odstrelu, po pisanju srbskih medijev pa ni nikakršnega dvoma, da se bo moral po koncu sezone posloviti od Partizana, ne glede na to, ali bo ta srbski velikan morda osvojil srbski pokal.

Đukić je pač izgubil dvoboj s Crveno zvezdo za naslov srbskega državnega prvaka, tako da so pri Partizanu prepričani, da je slovo od nekdanjega jugoslovanskega reprezentanta najboljša možna rešitev. Kot potencialna nova trenerja pa sta se pojavila dva Slovenca, in sicer Darko Milanič ter Matjaž Kek.

Strateg Maribora je že odgovoril na pisanje srbskih medijev, da bi lahko po koncu sezone zapustil Ljudski vrt in se preselil v Beograd. "U, zdaj ste me pa presenetili," je vidno presenečen na vprašanje o morebitnem odhodu v Partizan dejal Milanič. "Da bi me želel Partizan? Znova se to piše? Ne, o tem ne vem ničesar. Nihče iz kluba me ni kontaktiral," je dejal primorski strateg.