© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2018 08:50:53

Besede, ki potrjujejo, kako VELIK človek je Bišćan: Medtem, ko se mu pri Olimpiji trese stolček je o svojih varovancih povedal TOLE!

Igor Bišćan
Igor Bišćan
alesfevzer.com

Malo je trenerjev, ki bi odreagirali takole.

Nemalo trenerjev v težkih trenutkih, ko se jim gre za službo, slabše rezultate opravičuje z izgovori, poškodbami v ekipi, slabo formo svojih igralcev itd. Skratka, krivdo skušajo prevaliti s sebe.

Toda ne Igor Bišćan. Trener Olimpije, ki mu iz pisarn lastnega kluba nekateri vztrajno žagajo vejo, je po nekaj slabših rezultatih (treh remijih), ki jim je včeraj končno sledila zmaga nad Aluminijem, je svojim igralcem odločno stopil v bran. »Od teh odličnih fantov bi težko zahteval kaj več. Delavni so, motivirani, trudijo se, odrekajo en za drugega, za kar bodo slej ko prej nagrajeni. Mislim, da smo lahko zadovoljni s svojim položajem. Ne glede na situacijo, za nami je nekaj slabših tekem, smo lahko zadovoljni. Moramo biti realni. Čaka nas še šest pomembnih tekem. Vemo, v kakšnem položaju smo in da bo borba vse do konca. Verjamem v tem fante, to govorim že od začetka sezone,« je za klubsko spletno stran povedal Igor Bišćan in si s tem brez dvoma pridobil še več zaupanja in spoštovanja s strani svojih varovancev. Tega mu menda že tako ne manjka …