© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2018 08:43:33

Ricardo Alves priznal: Zanimanje VELIKANA mu še kako godi, toda ali je možno, da tudi Olimpije še ni DOKONČNO PREČRTAL?!

www.alesfevzer.com

Zvezdnik Olimpije Ricardo Alves spregovoril o svoji prihodnosti.

Pogodba z Olimpijo mu bo v kratkem potekla, nove ni podpisal in je skoraj zagotovo ne bo. To pomeni, da se bo Ricardo Alves, ki se je včeraj v Kidričevem veselil že desetega prvoligaškega gola v sezoni, poleti bržčas podal na novo pustolovščino, vprašanje je le, kje bo nadaljeval svojo kariero. Ponudb mu menda ne manjka, najboljši strelec zmajev v tej sezoni naj bi bil zanimiv številnim klubom iz različnih evropskih držav. Nedolgo tega so portugalski mediji zapisali, da se z napadalnim vezistom spogleduje celo lizbonski velikan Sporting, Alves pa ne skriva, da bi bila selitev na stadion Jose Alvalade zanj nekaj izjemnega.

"Vsak nogometaš bi bil ponosen, če bi ga povezovali s tako velikim klubom. Tega ne skrivam, hkrati mislim, da je to priznanje za dobro delo, opravljeno pri Olimpiji. Ob tem se moram zahvaliti trenerju, soigralcem in celotnemu klubu, saj so mi dovolili, da sem opozoril nase. Tukaj sem srečen, toda hkrati priznavam, da mi je v veliko čast, ker me povezujejo s klubom, kot je Sporting," je Alves povedal za Desporto ao Minuto, a hkrati poudaril, da se še ni odločil, kako naprej: "O svoji prihodnosti bom začel razmišljati šele po koncu sezone." No, če slednje drži, potem morda tudi zmajev še ni dokončno prečrtal. Ali pač?