© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2018 12:59:58

NORO! Nogometaši Rudarja v ’TALENT SHOWU’ kot Modrijani, črvi, manjkal ni niti pasji lajež... Umrli boste od smeha! (video)

Martin Metelko

Velenjčani na pripravah v Umagu krepijo ekipni duh.

Nogometaši Rudarja se ta teden na spomladanske izzive pripravljajo v Umagu, kjer so v preteklih dneh odigrali tudi dve prijateljski tekmi. Najprej so z 1:0 premagali Široki Brijeg, nakar so se z madžarskim drugoligašem Budafokijem razšli z izidom 2:2.

Velenjčani bivanje v Istri izkoriščajo tudi za krepitev moštvenega duha in ustvarjanje dobrega vzdušja. Odličnega. In s tem namenom so pripravili tudi zabavni večer, ki so ga poimenovali "Talent Show", v okviru katerega so varovanci Marijana Pušnika, ki je dogajanje kakopak spremljal, razkrili številne talente. Leon Črnčič in soigralci so se valjali od smeha, potem ko so se preizkusili v igralskih vlogah, v plesnih sposobnostih. prepevale so se uspešnice Modrijanov, ekipo so obiskali Rdeča kapica, Ninja, žejni črv, manjkal ni niti pasji lajež, zgodilo se je še marsikaj zanimivega. Zelo zanimivega. To preprosto morate videti, zabava je zagotovljena.