© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2018 11:56:28

Zimska tržnica se je KOMAJ ZAKLJUČILA, že je Jan Oblak spet v središču pozornosti: Slovenska hobotnica tarča ANGLEŠKEGA VELIKANA!

Reuters

Bo Jan Oblak poleti odšel v premier ligo?

V najmočnejših evropskih ligah se je zimski prestopni rok že zaključil, toda to ni ovira za številne medije, da še naprej ugibajo, kaj bi se lahko zgodilo v poletnih mesecih, ko bodo klubi spet lahko trgovali. In v Angliji se je zdaj v središču pozornosti vnovič znašel Jan Oblak. Član Atletica iz Madrida je bil v preteklosti večkrat tarča Liverpoola, toda do prestopa na Anfield ni prišlo. Zdaj naj bi v bitko zanj vmešal naslednji otoški velikan, tudi ugledni The Guardian piše, da želi Oblaka v svoje vrste pripeljati - Arsenal!

Gol topničarjev iz Londona trenutno brani češki veteran Petr Čech (35 let), Arsene Wenger ima v kadru tudi Davida Ospino (29 let). Toda očitno so pri Arsenalu ocenili, da potrebujejo novega vratarja, ogreli pa naj bi se prav za otroka ljubljanske Olimpije. No, toda zanj bodo morali mastno plačati. Pri Atleticu nad tem, da bi ga prodali, niso preveč navdušeni, zato ni nemogoče, da ga bo dobil šele tisti, ki bo aktiviral njegovo odkupno klavzulo. Ta pa ni majhna, znaša namreč kar 100 milijonov evrov.