© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2018 10:17:09

BARCA, TE NI SRAM!? Sodniška kraja: Za TOLE MESARJENJE, po katerem žrtev NE MORE HODITI, brez rdečega kartona! (video)

Prva tekma polfinala španskega pokala buri duhove.

Barcelona je na domačem stadionu Camp Nou premagala Valencio z 1:0, precej več prahu pa je dvignil bes poraženih netopirjev, ki so ogorčeni zaradi številnih spornih sodniških odločitev v njihovo škodo. "Igrali smo proti eni najmočnejših ekip na svetu, ob tem pa smo igrali tudi proti resnično škandaloznim sodnikom," se pritožujejo v en glas, in treba je priznati, da imajo v veliki meri prav. Predvsem kar zadeva akcijo v 35. minuti.

Tedaj je nogometaš Barcelone Sergi Roberto resnično zverinsko štartal na nasprotnika Andreasa Pereiro in ga zadel tako mesarsko, da je zaledenela kri. Po neverjetno grobem prekršku so nesrečnika odnesli z igrišča, ob vrnitvi v Valencio pa je imel tako velik hematom, da zaradi njega ne more in ne sme hoditi. Ne sme zato, ker se mora strdek raziti pod zdravniškim nadzorom, sicer bi njegovi kosi lahko prišli v kri in bili celo smrtno nevarni.

Valencia je seveda prepričana, da bi moral biti Roberto izključen in še več od tega. pa ne samo Valencia, tako je prepričan ves svet. Namesto tega pa je mesar prejel rumeni karton, nadaljeval tekmo in Barca je v drugem polčasu mirno prišla tudi do zadetka ter na koncu do zelo pomembne zmage. Če si ne znate predstavljati, kakšna krivica se je zgodila zares ubogemu Pereiri in njegovi Valencii, vam bo vse jasno po ogledu spodnjih posnetkov.