© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
02.02.2018 12:47:03

Slovenski prvoligaš še kako AKTIVEN na zimski tržnici: Dva sta se poslovila, vrnil se je STARI ZNANEC

www.alesfevzer.com

Iz slovenskega nogometna prvoligaša Aluminija so sporočili, da so se pred nadaljevanjem sezone za sodelovanje dogovorili z Josipom Zebo, razšli pa so se z Luko Čagaljem in Damirjem Bartulovićem.

V Kidričevo se med člane prve ekipe Aluminija vrača Josip Zeba, ki se je s "šumarji" boril v sezoni 2016/17, ko se je Aluminij ponovno uvrstil v prvo deseterico klubov slovenskega nogometa. Sedemindvajsetletni branilec se je nato preizkusil v dresu romunskega prvoligaša Concordia Chiajna, s katerim se je po polovici leta razšel, v drugi polovici tekoče sezone pa bo oblekel rdeče-beli dres.

"V veliko veselje mi je, da sem se vrnil v Aluminij in da ponovno vidim moje fante. Ko sem bil v pretekli sezoni prvič tu, so Aluminij jemali kot drugoligaški klub, v letu dni pa se je razvil na področju infrastrukture, na področju kadra in na področju dela z mladimi igralci. Ekipa je mlada in potencialna, zato mislim, da lahko s skupnim trudom naredimo korak dalje in se na lestvici pozicioniramo kot stabilen prvoligaški klub. Fantom čestitam tudi za velik uspeh v pokalnem tekmovanju. Igranje v finalu bi bil tako za klub, kot za nas igralce, velik uspeh. Zahvalil bi se direktorju kluba in predsedniku za ponovno sodelovanje in upam, da bo uspešna, kot je bila v pretekli sezoni," je povedal Zeba.