© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2018 12:12:13

Vse kaže, da bodo izgubili boj za Kabho, zdaj želijo nogometaša, ki je NARAVNOST BLESTEL pri OLIMPIJI!

Drago Wernig - TAKA

Če ne bodo dobili enega, pa upajo, da bodo v svoje vrste zvabili drugega.

Kot vse kaže, se želi Hapoel Be'er Sheva na vsak način okrepiti z nogometašem, ki je svoj čas igral v slovenski ligi. Pri izraelskih državnih prvakih so bili prepričani, da bodo uspeli v svoje vrste zvabiti vezista Maribora Marvana Kabho, vse je bilo bojda že dogovorjeno za prestop, ko se je v zadnjem trenutku vmešal Maccabi iz Tel-Aviva, ponudil višjo ponudbo Mariboru in baje prepričal tudi nogometaša, da podpiše za njih. 

ezekiel henty videoton
vszi
Vseeno se zna zgoditi, da bo Hapoel že v tem prestopnem roku svoje moštvo okrepil z nogometašem, ki je svoj čas blestel v slovenski ligi. Hapoel se namreč resno zanima za nekdanjega nogometaša Olimpije Ezekiela Hentyja, ki trenutno igra za Videoton. Hentyja naj bi upravi Hapoela priporočil še en nekdanji znanec slovenskih nogometnih zelenic, John Ogu, ki trenutno igra za Hapoel, vendar naj bi bil prestop Hentyja odvisen od nekaterih dejavnikov. 


Hapoel ima namreč trenutno v svojih vrstah šest tujcev, kar je maksimalno število, tako da se bo moral enega rešiti, če bo želel pripeljati Hentyja. In nekdanji nogometaš Olimpije naj bi prišel v Hapoel samo v primeru, če bo iz Hapoela odšel nekdanji nogometaš Barcelone Isaac Cuenca