© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2018 10:07:59

NEUNIČLJIVI ĆIRO! Dopolnil bo 83 LET, a morda bo kmalu spet sedel na VROČO KLOP

Nikola Miljković

Trener vse trenerjev je še naprej v odlični formi.

Sliši se skoraj neverjetno, takšnega scenarija si ni upal napovedati nihče, toda kaj lahko bi se zgodilo, da bo Ćiro Blažević kmalu spet v "elementu". Na trenerski klopi.

Izkušeni strokovnjak, ki je vodil tudi Muro, je kandidat za novega trenerja Sloge iz Siminega Hana, ki se bo v nadaljevanju sezone potegovala za napredovanje med prvoligaše v Bosni in Hercegovini, vodilni Gradačac ima točko več.

Vodstvo kluba se je za sodelovanje zahvalilo dozdajšnjemu trenerju Darku Vojvodiću, predsednik kluba Azmir Husić pa bo zdaj sedel za isto mizo s trenerjem vseh trenerjem, s katerim je sodeloval že v Slobodi iz Tuzle. "Nismo se še odločili. Lahko rečem le to, da nas je Ćiro s Slobodo že popeljal v premijer ligo in ni izključeno, da bo zdaj imel priložnost to storiti tudi s Slogo. Ne morem reči, da bo nov trener, a ob vrnitvi iz Berlina se bom zaustavil v Zagrebu in z njim opravil pogovor," je razkril Azmir Husić, Čeprav bo kmalu dopolnil 83 let, je Miroslav Blažević na nov izziv pripravljen: "Zelo sem razpoložen za vrnitev v nogomet v BiH. Husić je nadarjen za delo, ki ga opravlja in prepričan sem, da bo dosegel uspeh, ki ga navijači pričakujejo. Bil bi počaščen, če bi znova sodelovala."