© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
29.01.2018 07:54:36

Po odhodu v Turčijo še odhod iz kluba: bo MARIBOR v naslednjih dneh ostal brez motorja svoje ekipe!?

Drago Wernig - TAKA

Bodo vijoličasti v naslednjih dveh dneh ostali brez enega od najpomembnejših članov ekipe?

V soboto ga ni bilo v kadru za tekmo z Weizem. Čeprav ni poškodovan, je Marvan Kabha dvoboj z avstrijskim tretjeligašem spremljal s tribune Ljudskega vrta. Darko Milanič je sicer ponudil skopo pojasnilo, da je Izraelca pač odpočil, a vse kaže, da bi lahko bil vzrok za počitek Kabhov odhod iz Maribora.

Nekaj deset gledalcev, ki so si v soboto prišli ogledat dvoboj med Mariborom in Weizem, je zaman pričakovalo, da bodo na zelenici Ljudskega vrta zagledali nogometaša s številko 8 na svojem hrbtu. Marvana Kabhe ni bilo v kadru za obračun, kar je vsaj malce presenetljivo, glede na to, da Izraelec nima nikakršnih težav s poškodbo, boleznijo ali čem tretjim. »Kabho sem preprosto odpočil. Na voljo sem imel druge nogometaše in odločil sem se, kot sem se. Marvan je treniral individualno in videli bomo, kako bo,« je po sobotnem obračunu pojasnil Darko Milanič. Pojasnilo, ki se zdi logično in popolnoma legitimno, a vendarle je vzbudilo vsaj nekaj sumov, da bi lahko pravi razlog za Kabhov počitek tičal drugje.

Po naših informacijah je povsem mogoče, da je izraelski vezist počival zato, ker pri Mariboru ne želijo tvegati njegove poškodbe, saj naj bi vnovič postal zelo aktualen Kabhov odhod iz Ljudskega vrta. Po pisanju izraelskih medijev je znova aktualen prestop v izraelski Hapoel Be'er Sheva. 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI