© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 10:54:43

Kaj se dogaja z Rokom Vodiškom?! POMENLJIVE BESEDE Igorja Bišćana, ki še dodatno BURIJO DUHOVE med navijači Olimpije

www.alesfevzer.com

Aljaž Ivačič se je poškodoval, toda za Roka Vodiška še vedno ni prostora v ekipi Olimpije.

V petek je postalo jasno, da bo morala Olimpija leto 2017 zaključiti brez Aljaža Ivačiča, ki se je v preteklih tednih uveljavil kot prvi vratar zeleno-belih. Ivačič si je na sredinem večnem derbiju ob štartu Jasmina Mešanovića poškodoval koleno, čeprav ne težje, letos ne bo več mogel igrati. Kljub njegovi poškodbi Igor Bišćan ni zaskrbljen, saj je prepričan, da bo Nejc Vidmar, ki naj bi zamenjal Ivačiča, dobro opravil svoje delo.

Ob tem pa je zanimivo naslednje. Ko so namreč Bišćana pobarali za mnenje o poškodbi Ivačiča, je postregel s sila pomenljivimi besedami. Odgovoril je namreč: "Da, Aljaž se je po tistem štartu resno poškodoval, zato ga ne bo do konca tega dela sezone. Toda imamo Vidmarja in Šeligo, tako da smo dobro pokriti." Se sprašujete, zakaj so besede pomenljive? No, preprosto. Bišćan sploh ni omenil še enega vratarja Olimpije, ki je bil nedolgo tega celo številka ena. Povsem je pozabil na Roka Vodiška, ki ga že nekaj časa nismo videli v zeleno-beli opremi.

Zato se poraja vprašanje, kaj se dejansko dogaja z njim? Je še vedno poškodovan, čeprav naj bi se že pred časom vrnil na treninge? Ali morda ne igra, ker mu poleti poteče pogodba, nove pa še ni podpisal? In hkrati ne smemo pozabiti: v preteklih dneh se je začelo glasno govoriti, da se za 18-letnika zanima celo veliki rival Maribor. Njegov agent ni zanikal možnosti selitve v Ljudski vrt, dejal je, da je lahko za "vsakega slovenskega nogometaša velika čast, če se zanj zanima klub iz lige prvakov". Je vse to krivo, da je Vodišek povsem na stranskem tiru? Bomo videli ...