© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.12.2017 10:28:13

BRUTALEN PORAZ Luke Elsnerja! Nekdanji trener Olimpije ne pomni, kdaj jih je nazadnje tako zelo dobil po glavi!

www.alesfevzer.com

Uh, kakšen poraz Luke Elsnerja ...

Kar nekaj časa mu je šlo zelo dobro od rok, njegov Pafos je mešal celo štrene pri vrhu lestvice ciprskega prvenstva, toda vstop v december za slovenskega strokovnjaka ne bi mogel biti slabši. Klub Luke Elsnerja je namreč na svoji trinajsti tekmi v tej sezoni doživel čisto pravi polom!

Pafos je gostoval pri Apollonu, tekma pa je bila dejansko igra mačke z mišjo. Gostitelji so namreč dobesedno prerešetali mrežo Elsnerjevega kluba, slednji je namreč prejel kar pol ducata zadetkov! Končalo se je z visoko zmago Apollona, ta je slavil kar s 6:0! Vseh šest golov je prejel Jan Koprivec, njegov rojak Erik Janža je odigral vso tekmo, Mitja Lotrič je sedel na klopi.

"To je eden najhujši dni v moji kratki trenerski karieri. Ne zato, ker smo izgubili z Apollonom, ki ima boljšo ekipo, ampak zato, ker nismo pokazali dovolj spoštovanja. Do sebe, do okolja, do prenstva. Lahko bi se skril v luknjo in se v njej dolgo skrival, toda tega ne bom storil. Prevzem bom odgovornost. Zato priznam: nekatere moje odločitve so bile slabe. Zdaj se moramo sprijazniti z dejstvom, da nas čaka boj za obstanek. To je naš glavni cilj," je po polomu v Limasolu razpredal Elsner.