© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
29.09.2017 07:51:28

Igor Bišćan odkrito o Roku Kronavetru: Navijači? Seveda je prisoten tudi strah, toda povem vam, da bi lahko bil ...

Martin Metelko

Gre Roka Kronavetra spet pričakovati v prvi enajsterici Olimpije?

Več kot pol leta je že minilo, kar si je Rok Kronaveter nazadnje nadel dres Olimpije. Po tisti famozni tekmi z Domžalami se je poškodoval in do danes se ni več vrnil. 503 dni potem, ko je v Velenju zabil gol za prvi naslov Olimpije po dolgih 21 letih, je njegovo življenje precej manj zvezdniško, toda več kot očitno je, da Kronaveter še ni rekel zadnje med zmaji. Vsaj tako napoveduje Igor Bišćan, ki je tokrat odkrito spregovoril o Mariborčanu na začasnem delu v Ljubljani.

"Kar zadeva Rokovo vrnitev na zelenice, bomo tokrat predvsem previdni. Nazadnje, pred približno mesecem dni, smo pretiravali oziroma prehitevali. Tudi on si je sicer zelo želel vrnitve, a dejstvo je, da smo nespametno preskočili eno fazo njegovega okrevanja. Zato bomo, ponavljam, zdaj previdni. Tudi zato, ker sem mnenja, da bi v njem lahko dobili zelo dobro okrepitev, ko bo pač okreval in ko bo za njim nekaj tednov dobrih treningov. Vsi dobro poznate njegove kvalitete," je o Kronavetru z izbranimi besedami spregovoril Igor Bišćan in dodal: "Moje mnenje je pač takšno, da bi bil zdrav Kronaveter zagotovo velika okrepitev za nas. Po določenem obdobju dobrega dela seveda."

Bišćan se ob tem sicer dobro zaveda, da volje navijačev nikakor ne gre zanemariti. "Ali me je strah odziva navijačev? Seveda me je. Ne moremo, ne smemo zanemariti tega odnosa in problema, ki je tu nastal. Ampak verjamem v pozitivno rešitev nastalega položaja, do katerega je prišlo, še preden sem se priključil Olimpiji. No, sem pa dobil namig, da gre vse skupaj v pravo smer. Bomo videli," je še dodal 39-letni strokovnjak in prižgal žarek upanja, da je sprava med sprtimi še vedno možna.

kronaveter gw
Grega Wernig