© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2017 10:38:19

Cel SVET se klanja Jasminu Handanoviću in njegovi obrambi: veliki poklon tudi slovite španske MARCE! (foto)

www.alesfevzer.com

Obramba Jasmina Handanovića v 90. minuti tekme odmeva po celem svetu.

Če ste mislili, da je podvig Maribora ostal neopažen, ste se zelo zmotili. Uspeh, ki ga je dosegel aktualni slovenski prvak s še tretjo uvrstitvijo v skupinski del lige prvakov, namreč odmeva v soseščini in širši okolici pa tudi na družbenih omrežjih. 

Kot požar pa se je razširil posnetek izjemne obrambe Jasmina Handanovića, s katero je Maribor postavil piko na i uresničitvi svojih sanj. Med drugim se mu je poklonila tudi slovita španska Marca: "Junak lige prvakov pri svojih 39 letih: takšna je bila izjemna obramba Handanovića!" so naslovili članek o vratarju Maribora. 

marca handanovic

Čudežno obrambo so izpostavili tudi Madžari v svojem športnem dnevniku Nemzeti Sport, tudi angleško govoreče strani niso mogle mimo podviga Mariborčanov. "Vratar Maribora je pokazal najbolj neverjetne reflekse, da je svojo ekipo popeljal do lige prvakov," se je glasil le eden od naslovov, v svojem slogu pa je članek naslovila Gazzetta. Italijani seveda veliko bolj poznajo Samirja Handanovića, zato so na spletni strani zapisali: "Maribor je napredoval s pomočjo drugega Handanovića."

Seveda pa je bilo veliko navdušenje tudi na območju nekdanje skupne države. Srbski hotsport je zapisal: Čarobna obramba Handanovića, ki je Maribor popeljala v ligo prvakov, bosansko-hercegovski sportsport.ba je dodal: Handanović in noro posredovanje za srečo, ki je večja od neba. "Če ne morejo Hrvati, lahko Slovenci! Dežela slavi gol za zgodovino," pa so dodale Sportske novosti.