© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2017 09:09:40

ČUSTVENI Jasmin Handanović o Samirju in VEČNIH primerjavah z bratrancem: Vse, kar si želim, je to, da bi ...

www.alesfevzer.com

Jasmin Handanović je bil s svojo pantersko obrambo v zadnjih minutah tekme eden od velikih junakov Maribora ob tretji uvrstitvi v ligo prvakov.

Ko je ekipa Hapoela v zadnjih minutah tekme pritisnila na plin in ko so se morali Mariborčani braniti z vsemi razpoložljivimi močmi, je bil prav Jasmin Handanović tisti, ki je preprečil najhujši scenarij: izenačenje v 90. minuti tekme. Postal je junak, pa čeprav se je pred leti v Ljudski vrt preselil kot 'bratranec Samirja Handanovića'. Zdaj je Jasmin postal najbolj priljubljeni Ljubljančan v štajerski prestolnici. 

Mnogi navijači Maribora so se v šali spraševali, kdo je zdaj v tej zgodbi bratranec, glede na to, da bo starejši Jasmin že drugič igral v skupinskem delu lige prvakov, Samir pa na ta mejnik še čaka. Junak Maribora je s tresočim glasom in veliko mero čustev spregovoril tudi o tem: "Samir mi vedno čestita, vedno se slišiva, tudi pred prvimi evropskimi tekmami sva se. On že celo življenje igra na tako visoki ravni, da se more primerjati z nivojem, na katerem sem jaz. Jaz vendarle igram v slovenski ligi. Samir si zasluži veliko več, kot ima trenutno. Glede na to, kakšne vsote se vrtijo v nogometu za vratarje, mi marsikaj ni jasno. Želim si, da bi tudi Samir okusil ligo prvakov."

Handanović je po tekmi priznal tudi, da je z Mariborom pogodbo podaljšal še za eno sezono.