© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.02.2016 12:19:07

Čustveni odzivi na Rajčevićevo hudo poškodbo (foto)

Drago Wernig - TAKA

Nova huda poškodba Aleksanda Rajčevića, zaradi katere bo primorski branilec odsoten dlje časa, je naletela na čustven odziv na družabnih omrežjih.

Ne le med navijači vijoličastih, ki so mu takoj zaželeli čim hitrejše okrevanje in vrnitev na zelenice, temveč tudi med svojimi najbližjimi je njegova huda poškodba, že druga v zelo kratkem času, je naletela na čustven odziv. 

Na Instagramu sta se oglasila njegova nekdanja soigralca, Dalibor Volaš in Goran Cvijanović. Volaš, ki trenutno igra v Maleziji, je zapisal: "Če bi me kdorkoli vprašal, če se lahko kdo vrne po dveh težkih poškodbah, bi se definitivno spomnil nate, moj brat, cimer in prijatelj, s katerim igram celo življenje. 'Najjači' si brate moj."  Hitro okrevanje mu je iz Kuvajta zaželel tudi Cvijanović: "Za teboj stojijo Viole, ob tebi vsi, ki te imamo radi. Verjamem in vem, da se boš vrnil še močnejši."  Skupno fotografijo s posvetilom mu je namenil tudi nekdanji partner v obrambi, Arghus: "Težko je karkoli reči v tako težkih trenutkih. Želim ti uspešno operacijo in vrhunsko okrevanje, brat."

Rajčeviću pa bo največ pomenila podpora svojih najbližjih, dekleta Eve in prvorojenca Lana: "Ne morem verjeti, da se ti to dogaja. Bodi močan, očka. Radi te imamo."

dalibor volas

eva

cvijanovic