© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.01.2016 21:57:28

Djermanovićevo čustveno slovo od Olimpije: Dal sem ji, kar mi pomeni največ

www.alesfevzer.com

Dejan Djermanović ne bo več igral za Olimpijo, toda od zmajev se je poslovil s težkim srcem.

Pri Olimpiji se dogajajo številne spremembe, nogometaši prihajajo in odhajajo iz klube. Eden tistih, ki se je poslovil od zeleno-belih, je tudi Dejan Djermanović. Njegova zgodba je bila zagotovo ena bolj žalostnih v zadnjem času; v Olimpijo je prišel kot velika okrepitev iz bolgarskega Litexa, po prestopu je začel fenomenalno in je gole tresel skorajda kot po tekočem traku, toda nato je sledilo nekaj, česar se boji vsak nogometaš. Ljubljančan se je huje poškodoval, nastradalo je koleno in sledil je več kot leto dni dolg odmor.

Potem se je vrnil na zelenice, toda v dresu Olimpije nikdar več ni bil pravi. Po epizodi pri Voždovcu je v tej sezoni spet postal član ekipe zeleno-belih, na nekaj tekam je dejansko spet dokazal, da še ni pozabil igrati nogometa. Toda bolj se je jesen bližala koncu, bolj je postajalo jasno, da bo slovo edina realna možnost. In to se je zgodilo v četrtek, ko je Djermanović dokončno prekinil vse vezi s klubom svojega srca. Po tem pa ni skrival svojih občutkov, na Facebooku se je na čustven način poslovil od Olimpije.

"Enkrat se je moralo končati. Res da Olimpiji nisem dal veliko golov, dal pa sem ji nekaj, kar mi v življenju največ pomeni, to je moje zdravje. Prav tako sem v Olimpiji doživel praktično vse razen tega, da bi z njo postal prvak. Tako da upam, da mi bo to uspelo to leto, pa čeprav zgolj kot navijaču," je zapisal 27-letnik, ki naj bi kariero nadaljeval pri sarajevskem Željezničarju, in dodal: "Hvala navijačem, soigralcem, trenerjem, hvala Olimpiji."