© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
14.01.2016 19:39:43

Na klopi Zavrča umetnik z Elizejskih poljan

Drago Wernig - TAKA

Zanimiv nov obraz v strokovnemu vodstvu haloškega prvoligaša.

Priprave nogometašev Zavrča so v polnem zamahu, medtem se spremembe ne dogajajo le v igralski zasedbi, nov obraz se je pridružil tudi strokovnemu vodstvu. Ivica Solomun je po koncu prvega dela sezone ostal brez pomočnika. Miran Emeršič se je preselil v mlajše selekcije, s katerimi imajo v Halozah ambiciozne cilje in v klubu so kar nekaj časa iskali njegovega naslednika. "Želimo ambicioznega strokovnjaka, ki mu ne manjka delovne vneme in energije," je poudarjal prvi mož Zavrča Miran Vuk.

Kot smo že poročali, je hrvaški strokovnjak zdaj naposled dobil novo "desno roko". Pri delu mu bo pomagal Elvis Šahmanović, ki se ga podrobnejši spremljevalci nogometnih dogajanj na sončni strani Alp spomnijo kot nekdanjega igralca Maribora, Mure in Korotana. Kariero je sicer začel v podgoriški Budućnosti, igral je tudi v Franciji in Avstriji.

sahmanovic
"Delo v prvoligaški ekipi vsekakor predstavlja velik izziv, a le na tak način lahko napredujem in postanem še boljši. Tudi od fantov želim, da bi si vedno znova zastavili čim višje cilje," pravi Elvis Šahmanović. Gre za nadvse zanimivo osebnost. Marsikdo ne ve, da nogomet ni njegova edina strast, manj znano je, da ima tudi umetniško žilico. In na ta način se je v preteklih letih tudi preživljal. Nikjer drugje kot v Parizu. In nikjer drugje kot na Elizejskih poljanah, kjer je risal portrete turistov in jim tudi na ta način polepšal obisk mesta luči. Res nevsakdanji lik s svetu slovenskega nogometa ...