© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
12.11.2015 21:35:26

Razkrivamo, koliko Koper dolguje Mandariću

Grega Wernig

Zdaj že nekdanji prvi mož prvoligaša z Bonifike zagotavlja, da bo klub do poletja poravnal vse zaostale finančne obveznosti.

Ante Guberac je preteklost koprskega prvoligaša. Dozdajšnji prvi mož kluba - v zadnjem obdobju zgolj formalno - se je poslovil, prav tako kot sedem nezadovoljnih igralcev, ki so izkoristili možnost predčasne prekinitve sodelovanja. Denis Halilović je to storil le nekaj dni po prihodu novega športnega direktorja Dušana Petkovića in trenerja Slavka Matića, po njegovi poti so zdaj Ivica Guberac, Matej Palčič, Mitja Lotrić, Goran Galešić, Amar Rahmanović, Denis Šme in Ante Tomić. Okostje se je torej razpadlo, seveda pa ni skrivnost, da so bili vsi igralci z Antejem Gubercem tesno povezani. On jih je pripeljal na Bonifiko.

VSE BO POPLAČANO

"Klub zapuščam na trdnih temeljih. Je stabilen, do poletja, kodo prišla poplačila za nogometaše, ki so odšli v prestopnem roku, bo saniran. Takrat bodo poravnane tudi vse obveznosti do največjega upnika Milana Mandarića," je ob odhodu med drugim povedal Ante Guberac. Koliko morajo aktualni pokalni prvaki še odšteti predsedniku Olimpije, zdaj že nekdanji prvi mož Kopra ni želel razkriti, neuradne informacije govorijo o 450 tisoč evrih.