© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
18.10.2014 11:28:44

KOPER – ZAVRČ: Na Obalo nadvse samozavestni

Grega Wernig

Danes bo ob 18. uri tudi na Bonifiki bržčas zanimivo.

Koprčani so v Areni Petrol po štirinajstih tekmah znova remizirali, s točko v knežjem mestu so si samozavest še dodatno okrepili.

"Ni pomembno, kako bodo igrali Haložani, temveč kako bomo na igrišču trenerjeve ukaze izpolnjevali mi. Če bomo upoštevali dogovor in krenili od prve minute tako, kot znamo, se za končni rezultat ne bojim. V Celju sem zadel iz ene izmed številnih akcij, ki jih uigravamo tudi na treningih. Če bomo izpeljali še kakšno podobno, bomo osvojili ves izkupiček, obenem bo treba ohraniti zbranost v obrambi. Zavrč je sicer dobra in še zdaleč ne naivna ekipa, ki je zmes izkušenj in mladosti," pravi Matej Pučko.
V domači zasedbi gotovo ne bo kaznovanega kapetana Ivice Guberca, vprašljiva sta nastopa Mateja Palčiča in Denisa Halilovića.

ZADNJIČ 13. SEPTEMBRA
Zavrčani prihajajo na Obalo sproščeni in po treh zaporednih zmagah nadvse samozavestni, izgubili niso že na petih zaporednih dvobojih. Zadnjič so klonili 13. septembra v Stožicah in ostajajo prijetno presenečenje dozdajšnjega dela sezone. Takšen scenarij so po številnih kadrovskih spremembah pred začetkom sezone pričakovali le redki, toda v Halozah dokazujejo, da so vešči kadrovanja in iskanja pravšnjih okrepitev pri južnih sosedih.