© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2023 14:11:02

Zvezdnik Reala pred spektaklom v ligi prvakov na kisiku?! Navijači v skrbeh, resnica pa ...

Eden nepogrešljivih članov Reala se poslužuje različnih metod za hitro regenracijo.

Velikana evropskega nogometa španski Real Madrid in angleški Manchester City se bosta danes ob 21. uri spopadla na prvi tekmi prvega polfinalnega obračuna letošnje izvedbe elitne lige prvakov.

V ponovitvi lanskega polfinala se bodo Angleži skušali maščevati za boleč poraz in predčasno slovo od lige prvakov, madridski velikan pa ima seveda svoje načrte. Izkušeni Madridčani so v tem tekmovanju razred zase, samo od leta 2000 pa so zbrali toliko naslovov evropskega prvaka, kot jih je denimo v vsej svoji zgodovini najbližji zasledovalec Milan (7).

Tudi tokrat bo italijanski strateg Carlo Ancelotti lahko računal na enega svojih najpomembnejših mož, izjemni Vinicius mlajši bo brez dvoma tudi tokrat povzročal težave obrambi Manchester Cityja. Mladi Brazilec je sicer z zadnjim prizorom povzročil kar nekaj skrbi med navijači, saj je imel na obrazu kisikovo masko, razlog pa precej drugačen od prvega vtisa. Vinicius nima nikakršnih zdravstvenih težav, kisikovo masko je nosil v hiperbarični komori, ki športnikom pomaga pri hitrejši in učinkovitejši regeneraciji.

Brazilec bo tako 100 odstotno pripravljen za dvoboj s Cityjem, seveda pa bo v večerni tekmi za uspeh potreboval tudi pomoč svojih soigralcev.