© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2023 13:16:15

Alvesu v zaporu ni lahko: Močno je shujšal, žalosten je, zaporniki pa za njim vpijejo, da je ...

Profimedia

Brazilski nogometaš v zaporu v Barceloni čaka na odločitev sodišča.

Eden najtrofejnejših nogometašev vseh časov preživlja najtežje trenutke v življenju. Konec januarja ga je policija v Barceloni aretirala zaradi obtožb o posilstvu. Pred koncem leta 2022 naj bi v enem od lokalov v Barceloni posilil dekle, ki ga je prijavilo na policijo.

Sledili so mučni meseci in več sojenj, grozi mu do 12 let zaporne kazni, odločitev sodišča pa naj bi bila znana v prihodnjih mesecih.

Sam zavrača vse obtožbe o posilstvu, večkrat pa je spremenil svojo stran zgodbe, s čimer si je verjetno naredil dodatno škodo. Za nameček ga je zapustila partnerka, v zaporu pa mi kljub zvezdniškemu statusu prav nič ni postlano z rožicami.

"Dani je močno shujšal. Na trenutke je videti zelo žalosten in se izogiba druženju z ostalimi jetniki, ker ga žalijo, govorijo mu, da je peder in posiljevalec. Najpogosteje sedi v dnevni sobi in gleda televizijo," je španskim medijem iz zapora sporočil Alvesov sojetnik iz zaporniške celice in dodal: "Včasih ima kakšen privilegij, ampak ne pri hrani. Prehranjuje se z istim sranjem kot mi. Kar se tiče obtožb, pa pravi, da so mu vse nastavili in da bo kmalu svoboden."