© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2023 07:30:54

Uf, kako je bil besen! Glejte, kaj so nasprotniki po tekmi delali Cristianu in zakaj je Portugalec v besu odrinil trenerja! (video)

Profimedia

Cristiano Ronaldo ni imel razloga za zadovoljstvo.

Iz dneva v dan se zdi, da je Cristiano Ronaldo v Savdski Arabiji zelo nezadovoljen. Da je morda res podpisal najbogatejšo pogodbo, a vse ostalo je daleč od ravni, ki si jo je Portugalec želel. njegov Al Nassr je bolj ali manj izgubil boj za naslov prvaka, Ronaldo še zdaleč ni tako učinkovit, kot so si mnogi predstavljali. Verjetno pa je najbolj nezadovoljen sam, kar tudi iz tekme v tekmo kaže.

Njegove geste so vedno bolj jezne in besen, v nekaj tednih si je privoščil brcanje plastenke, domnevni spor z zdaj že nekdanjim trenerjem, tudi po zadnji tekmi pa je bil vse prej kot miren. Al Nassr je proti ekipi Al Khalee le remiziral z 1:1, nasprotniki pa se niso veselili le točke, temveč tudi možnosti, da vidijo in spoznajo Ronalda. Še več: na vsak način so se želeli fotografirati tako nogometaši kot tudi strokovno vodstvo nasprotnega kluba in se grebli za to, kateri od njih bo dobil Portugalčev dres. Cristianu je to vse prej kot prijalo.

V nekem trenutku je do njega prišel pomočnik nasprotne ekipe ga objel okrog rame in naredil 'selfi', Portugalec pa ga je jezno odrinil.